In het programma Samen hart voor de Zaak draait het om de aanpak van winkelleegstand en het stimuleren van vernieuwing in dorps- en stadscentra. Bekijk de video voor de hoogtepunten van de middag.

Ontspannen en ontzorgen winkelcentrum Etten-Leur

Samen hart voor de Zaak bestaat uit een aantal masterclasses en kennisbijeenkomsten, deze worden gevoed vanuit de vier ‘praktijken’ Boxtel, Loon op Zand, Oudenbosch en Aalst. 150 studenten van de opleiding Small Business & Retailmanagement zijn de afgelopen maanden betrokken bij het programma. Zij hebben gezocht naar innovatieve oplossingen voor leegstand in Brabantse centra. Afgelopen donderdag ontving de projectgroep 'Ontspannen en ontzorgen Winkelcentrum Etten-Leur' de prijs voor meest innovatieve oplossing. Lees op twitter (#shvdz) wat de deelnemers van het programma vonden.

Samen hart voor de zaak

In Samen hart voor de Zaak staat de vraag centraal hoe Brabantse centra weer het kloppend hart van een dorp of stad kunnen worden. De provincie werkt daarbij samen met Werkplaats de Gruyter en de vier praktijken. Samen hart voor de Zaak is onderdeel van het programma Werklocaties.

Zie ook

Links naar (1)

Open Links Sluit Links

Contacten (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.