Windmolens in Brabant

Het projectbureau Windenergie A16 nodigt u uit voor het eerste kenniscafé over windenergie. Tijdens dit eerste kenniscafé krijgt u informatie over wat er in een m.e.r.-onderzoek aan de orde komt en hoe u die informatie kunt lezen.

Het onderzoek naar milieueffecten van windmolens langs de A16 start eind april 2017. De eerste resultaten worden in juni verwacht. In de aanloop naar de uitkomsten van het m.e.r.-onderzoek neemt het projectbureau u graag mee in wat voor resultaten u kunt verwachten en hoe u die resultaten kunt interpreteren. Ook kunt u zelf uw vragen stellen over m.e.r.-procedures.

Het kenniscafé vindt plaats op 11 mei 2017 van 16.30 uur tot 18.00 uur. Vanaf 16.00 uur bent u welkom in het projectbureau Windenergie A16 op de Princenhagelaan 1A1 Breda.

Bent u geïnteresseerd? Meld u dan aan via windenergiea16@brabant.nl  Op 8 juni is het volgend kenniscafé, dan over sociale participatie.

Reacties (1)

  1. a. hop
    Lage Zwaluwe 10-05-2017 23:02 uur

    Wij willen graag morgen aanwezig zijn in het kenniscafe

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Tweede letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.