U bent tussen 16.00 uur en 20.00 uur van harte welkom in Ontmoetingscentrum ‘Ons Mevrouw’ aan de Doornboomstraat 32 in Middelbeers.

Deze avond is in Middelbeers, maar gaat over de wensen die in Oostelbeers zijn opgehaald op 20 februari. Medewerkers van de provincie lichten de wensen toe en geven aan welke wensen er nog met gemeente Oirschot worden verkend om tot een optimaal ontwerp te komen.

Met het opnieuw inrichten van de N395 wil de provincie de veiligheid in de dorpen Oostelbeers, Middelbeers en Diessen verbeteren. Vooral de veiligheid voor de fietsers verdient daarbij aandacht. Het moet ook makkelijker worden voor voetgangers om de N395 over te steken, terwijl tegelijkertijd de doorstroming van het (auto)verkeer verbeterd moet worden. De werkzaamheden worden naar verwachting in 2018/2019 uitgevoerd.

Bekijk hier per gebied Oostelbeers, Middelbeers en Diessen de inloop- en 'terugkoppel'avond: 

Plannen voor inloopavond (ophalen) inloopavond (terugkoppelen) Locatie
 Oostelbeers  ma 20 februari  di 28 maart  Ons Mevrouw
 Middelbeers  di 7 maart  di 9 mei  Ons Mevrouw
 Diessen  di 18 april  di 30 mei  Hercules (Diessen)

Meer informatie over het project is te vinden op www.brabant.nl/N395. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Zie ook

Links naar (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.