Het MIRT-onderzoek (Meerjaren Infrastructuur Ruimte en Transport) voor de A2 Weert-Eindhoven is in de tweede fase beland. In de eerste fase is de problematiek van het verkeer op de A2 en op de wegen in de omgeving bekeken. In de 2e fase wordt onderzocht wat de mogelijke oplossingen zijn voor de geconstateerde problemen in de doorstroming en de verkeersveiligheid op de A2. En tevens voor het sluipverkeer in de dorpen langs de A2.

Alle betrokkenen mogen meedenken over de mogelijke oplossingen tijdens de inloopavond op 20 februari. Uit alle bedachte oplossingen selecteert het Kernteam A2 Weert-Eindhoven de meest veelbelovende. Deze worden verder bestudeerd en doorgerekend op hun oplossend vermogen.

A2 Weert-Eindhoven is een van de acht deelopgaven van SmartwayZ.NL. Een mobiliteitsprogramma waarin overheden, markt- en kennispartijen en andere belanghebbenden intensief samenwerken om de bereikbaarheid en de economie van Zuid-Nederland te verbeteren.

Zie ook

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.