De provincie wil vanwege de leefbaarheid en veiligheid de fietsers en voetgangers scheiden van het (vracht-)autoverkeer. Om deze scheiding optimaal uit te voeren en de “aankleding en groen” van de straat te verbeteren heeft de provincie onvoldoende ruimte. De provincie doet daarom een beroep op enkele bewoners van de Hoogdijk om een smalle strook grond te kunnen gebruiken voor de realisatie van dit plan. Tijdens de bijeenkomst is hierover van gedachten gewisseld.

Lees de vragen en zorgen die besproken zijn

Hoe nu verder? De provincie gaat hiermee verder  aan de slag en zal zo snel als mogelijk terugkoppelen hoe de precieze herinrichting er uit komt te zien. We proberen zoveel mogelijk rekening te houden met bovenstaande input. Zie verder de concept tekeningen van de varianten Hoogdijk als bijlagen. (Nb; roze lijn; vanwege de uitvergroting is het wandelnetwerk als roze lijn ook onbedoeld vergroot)

 

Zie ook

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.