Eerste inloopbijeenkomsten Loonse en Drunense Duinen 10 en 12 september

13 augustus 2024Natuur en landschapBevat visueel element: Foto

Kom ook naar een van de eerste inloopbijeenkomsten over de gebiedsgerichte aanpak Loonse en Drunense Duinen op dinsdag 10 september in Udenhout en/of donderdag 12 september in Drunen. U komt dan meer te weten over de veranderingen in het landelijk gebied rondom het natuurgebied.

Het landelijk gebied rondom natuurgebied Loonse en Drunense Duinen verandert. Er zijn zorgen over droogte, de kwaliteit van de natuur, de hoeveelheid water en de kwaliteit van het water in en rondom Loonse en Drunense Duinen. In de gebiedsgerichte aanpak werkt de provincie Noord-Brabant met verschillende organisaties samen om bodem, water en lucht op orde te krijgen. Hoe kunnen we veranderingen gaan uitvoeren, zodat ook de boeren in het gebied een gezonde toekomst houden, het platteland leefbaar blijft en een herkenbaar landschap behouden blijft? Samen werken we aan een mooie en gezonde omgeving van Loonse en Drunense Duinen, om hier ook in de toekomst samen van te kunnen blijven genieten.

In gesprek

Tijdens de eerste inloopbijeenkomst gaan we graag met u in gesprek. En vertellen meer over de doelen van de gebiedsgerichte aanpak en hoe we u de komende tijd willen betrekken. U kunt vragen stellen aan de experts die aanwezig zijn. En aangeven welke kansen en uitdagingen op het gebied van water, natuur, landbouw en recreatie u ziet voor Loonse en Drunense Duinen.

Datum: dinsdag 10 september 2024

  • tijd: 19.00 tot 21.30 uur (inloop)
  • locatie: Bosch en Duin, Schoorstraat 50, 5071 RC Udenhout

Datum: donderdag 12 september 2024

  • tijd: 19.00 tot 21.30 uur (inloop)
  • locatie: Duinrand Drunen, Steegerf 2, 5151 RB Drunen

Heeft u vragen?

Maak dan gebruik van het vragenformulier of bel met het algemene telefoonnummer van de provincie.