Op 11 van de 14 locaties in Brabant zijn wandelexcursies die beginnen om 12:00, 13:30 en 15:00 uur. De wandelingen duren anderhalf uur en zijn leuk voor jong en oud. Deelname is gratis en reserveren is niet nodig.
 

Vossenstreken app

Gezinnen met jonge kinderen kunnen op avontuur met de wandelapp ‘Vossenstreken’. Deze app is nieuw in Brabant en laat kinderen tussen 5 en 12 op een speelse manier en met allerlei opdrachtjes de natuur ontdekken. Gedeputeerde Johan van den Hout zal de app samen met presentatrice Maud Hawinkels lanceren, tijdens de live radio-uitzending van Omroep Brabant. De app is te downloaden via de App Store of Google Play.

Natuurrijk op radio en tv

Speciaal voor de Dag van het Landschap besteedt Omroep Brabant de hele dag aandacht aan de Brabantse natuur. Met elk uur de eerste aflevering van de nieuwe tv-serie Natuurrijk op tv. En een doorlopend radioprogramma met afwisselend natuuronderwerpen, live reportages en muziek tussen 9:00 en 17:00 uur.
 

Praktische informatie

Meer informatie over het programma en de activiteiten van de Dag van het Landschap is te vinden op de site van Brabants Landschap Reserveren is niet nodig (uitgezonderd locatie Haanwijk!). Deelname is gratis en leuk voor het hele gezin! Honden mogen helaas niet mee en het is raadzaam om stevige (waterdichte) schoenen aan te trekken.

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Tweede letter van het alfabet?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.