Ambassadrice Daniƫlle van de Donk, speelster van Arsenal en de OranjeLeeuwinnen, deelt haar handtekening uit aan meiden.

In aanloop naar WEURO2017 worden van maart tot en met mei in tientallen gemeenten voetbaltoernooien voor meiden georganiseerd. Ken jij of ben jij een meisje tussen de 10 en 14 jaar die alleen of samen met vriendinnen wil deelnemen? Inschrijven voor een van de Best Football Friends toernooien (BFF) kan via www.bfftoernooien.nl. De beste teams stromen door naar regiofinales in juni en uiteindelijk zelfs naar de provinciale finale op 8 juli in Tilburg, vlak voor het EK voetbal voor vrouwen. Van 16 juli tot en met 6 augustus vindt WEURO2017 plaats waarbij door 16 landenteams gespeeld wordt in onder meer Tilburg en Breda.

Meer meiden in beweging

De belangrijkste doelen van dit project zijn meer meiden aan het bewegen krijgen en het creëren van betere randvoorwaarden voor meiden bij voetbalclubs. Dus is het belangrijk dat zoveel mogelijk meiden BFF kennen. Help BFF mee zichtbaar te maken door heel Brabant, zodat veel meiden gaan bewegen en kennis maken met voetbal! Vraag gratis posters of flyers aan via info@bfftoernooien.nl en hang deze op basisscholen, middelbare scholen en verenigingen. Praat op social media mee via #bfftoernooien en volg BFF via @BFFtoernooien (Twitter) en www.facebook.com/bfftoernooi.

Samenwerking

BFF is een project van de provincie Noord-Brabant in samenwerking met gemeenten, PSV, de KNVB, Team Brabant Sport, Sportservice Noord-Brabant en Brabantse buurtsportcoaches. Ambassadrice is onder andere Daniëlle van de Donk, speelster van Arsenal en de OranjeLeeuwinnen.  

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.