De bijeenkomst staat open voor iedereen die heeft meegedaan aan de dialoog: inwoners en reizigers, en professionals van marktpartijen, kennisinstellingen, en overheden. In 5 sessies gaan we gezamenlijk aan de slag met concrete cases: hoe zetten we – na de dialoog - de volgende stap? Tot slot kunt u stemmen over de toekomstideeën van de jeugd: welke school wint de Mobility Challenge?

Aanmelden

  • Datum: woensdag 25 oktober, 14.00 – 16.00 uur + borrel
  • Locatie: Blue Collar Hotel, Eindhoven Strijp-S (routebeschrijving)

Om u aan te melden voor de bijeenkomst stuurt u een e-mail naar toekomstmobiliteit@brabant.nl. Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen!

Ervaar de toekomst nú

Voor en na de bijeenkomst kunt u zelf ervaren hoe ‘mobiliteit van de toekomst’ er in het heden uitziet, met een spannende augmented reality-ervaring. U vindt de stand van de provincie op het Ketelhuisplein op Eindhoven Strijp-S, niet ver van het Blue Collar Hotel. De augmented reality-ervaring is tijdens de gehele Dutch Design Week (zaterdag 21 t/m zondag 29 oktober) dagelijks geopend tussen 11.00 en 18.00 uur, met een extra opening op vrijdagavond 20 oktober tussen 20.00 en 23.30 uur. 

Maatschappelijke dialoog

Deze bijeenkomst sluit de maatschappelijke dialoog over ‘de toekomst van mobiliteit in Brabant’ af. Een jaar lang was de provincie in gesprek met inwoners, marktpartijen, kennisinstellingen en overheden. De provincie gebruikt alle reacties om haar koers en ambitie te bepalen. Alle opbrengsten en speerpunten worden gebundeld in een online magazine, dat tijdens de Dutch Design Week wordt gepubliceerd.

Zie ook

Links naar (1)

Open Links Sluit Links

Contacten (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: Eerste letter van het alfabet?

Reactiespelregels

Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn.
Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.