Gemeente: Sint Anthonis

  1. B.V. Landgoed De Princepeel - Wanroij - omgevingsvergunning

    Vanaf 25.01.2019

    Het betreft een aanvraag voor de activiteiten bouwen, milieu, handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden en het handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening voor het wijzigen van een mestverwerkingsinstallatie met vergistingsinstallatie. De beschikking is voorbereid met de uitgebreide voorbereidingsprocedure als beschreven in paragraaf 3.3. van de Wabo. Ingevolge artikel 1.1, lid 1 onder a, gelezen in samenhang met categorie 10, onder 10.1 van bijlage 1 van de Crisis-en herstelwet is afdeling 2 van hoofdstuk 1 van deze wet van toepasssing op het besluit.

    Bron: Vergunningen Locatie: Wanroij, Molenstraat 40 Soort: Omgevingsvergunning
  2. Landbouwbedrijf Albers B.V. - Landhorst - omgevingsvergunning

    Vanaf 01.12.2018

    Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) besluiten om de voorschriften behorende bij de omgevingsvergunning d.d. 5 november 2010 met kenmerk 2349759 ambtshalve te wijzigen. De wijziging omvat het actualiseren van de energievoorschriften ter beperking van het energiegebruik en het intrekken van voorschrift 7.1.3 van de vigerende vergunning.

    Bron: Vergunningen Locatie: Landhorst, Boekelsebaan 12 Soort: Omgevingsvergunning
  3. Maatschap Landbouwexploitatiebedrijf A. Cornelissen B.V. en A.M.L. Cornelissen - Oploo - omgevingsvergunning

    Vanaf 30.11.2018

    Gedeputeerde Staten van Noord-Brabant maken bekend dat zij in het kader van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) besluiten om de voorschriften behorende bij de revisievergunning d.d. 15 juli 2011 ambtshalve te wijzigen. De wijziging omvat het actualiseren van de energievoorschriften ter beperking van het energiegebruik. De inrichting is gelegen aan de Watermolenstraat 16 te Oploo.

    Bron: Vergunningen Locatie: Oploo, Watermolenstraat 16 Soort: Omgevingsvergunning