Vanaf 1 september worden alle in 2017 beschikbare pachtpercelen aangeboden op www.pachtbank.nl Ook de (gewijzigde) pachtvoorwaarden kunt u vanaf die datum op deze website vinden. 

Openbare inschrijving

Op 1 januari 2016 heeft het Groen Ontwikkelfonds Brabant de pachtuitgifte overgenomen van een groot deel van de grondportefeuille van de provincie Noord-Brabant. Het gaat om gronden binnen het Natuurnetwerk Brabant, maar ook om gronden daarbuiten.

Het Groen Ontwikkelfonds Brabant heeft er voor gekozen om de beschikbare percelen via een openbare inschrijving te verpachten. De percelen worden in clusters (één of meerdere percelen) aangeboden op www.pachtbank.nl Deze wijze van verpachten zorgt er voor dat voor iedereen duidelijk is welke gronden worden verpacht en onder welke voorwaarden.

Publicatie gunningslijst

Uiterlijk 15 november 2017 wordt de gunningslijst gepubliceerd op de website van het Groen Ontwikkelfonds Brabant: www.groenontwikkelfondsbrabant.nl
Vóór deze datum wordt geen informatie verstrekt over de gunning.

Meer informatie

Vanaf 1 september 12.00 uur kunt u  alle informatie over de te verpachten gronden, de inschrijfvoorwaarden en andere relevante documenten terugvinden op www.pachtbank.nl Vanaf dat moment worden ook vragen over de pachtuitgifte beantwoord. Meer informatie, waaronder een overzicht van de meest gestelde vragen en antwoorden, staat vanaf die datum op www.groenontwikkelfondsbrabant.nl 

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.