Mediaspeler laden...

We roepen alle Brabanders op om mee te doen. Het enige wat je nodig hebt is je fiets en een speciale app op je smartphone. Download deze app via:

De app is vernieuwd waardoor het dit jaar ook mogelijk is om je routes te beoordelen en ervaringen te delen. Onder alle deelnemers worden leuke prijzen verloot, waaronder een Batavus Brite E-go. De winnaars worden via facebook bekend gemaakt. Hier vindt u ook het laatste nieuws.

Privacy

De privacy van de deelnemers staat hoog in het vaandel van de initiatiefnemers. Daarom worden data geanonimiseerd en die zijn daarmee niet herleidbaar naar personen.

Waarom de Fiets Telweek?

Over autoverkeer en openbaar vervoer zijn heel veel cijfers bekend. Over fietsers en fietsgedrag weten we maar heel weinig. De data die deze Telweek worden verzameld geven inzicht in welke routes fietsers kiezen, gemiddelde fietssnelheden, fietsdichtheden, hoeveel vertragingen er zijn bij verkeerslichten, waar zich fietsfiles vormen en bijvoorbeeld of fietssnelroutes écht werken. Met dit soort gegevens kunnen keuzes in het fietsbeleid beter worden onderbouwd. En hoe meer gegevens, hoe betrouwbaarder de informatie.

Meer weten?

Volg het nieuws over de Fiets Telweek via facebook of kijk voor meer informatie op www.fietstelweek.nl

Zie ook

Contacten (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • wilt u antwoord stel dan een een vraag via ons contactformulier ;
  • velden voorzien van een * zijn verplicht;
  • reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn worden verwijderd;
  • uw mailadres gebruiken we uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden;
  • reactie gever kan contact opnemen om reactie te laten verwijderen.