De bijeenkomst is van 16.00u tot 20.00u in Hercules (Diessen). Tijdens deze bijeenkomst lichten medewerkers van de provincie en het ingenieursbureau Royal HaskoningDHV de wensen die uit de omgeving zijn opgehaald toe. We geven aan welke wensen in het ontwerp gerealiseerd gaan worden en welke niet. Ook lichten we toe welke wensen nog met de gemeente Hilvarenbeek worden verkend om zo tot een optimaal ontwerp te komen.

Met het opnieuw inrichten van de N395 wil de provincie de veiligheid in de dorpen Oostelbeers, Middelbeers en Diessen verbeteren. Vooral de veiligheid voor de fietsers verdient daarbij aandacht. Het moet ook makkelijker worden voor voetgangers om de N395 over te steken, terwijl tegelijkertijd de doorstroming van het (auto)verkeer verbeterd moet worden. De werkzaamheden worden naar verwachting medio 2018/2019 uitgevoerd.

De avond in Diessen is de laatste avond in de geplande serie inloop- en terugkoppelavonden voor de kernen Oostelbeers, Middelbeers en Diessen, zie onderstaand overzicht.

Plannen voor inloopavond (ophalen) inloopavond (terugkoppelen) Locatie
 Oostelbeers  ma 20 februari  di 28 maart  Ons Mevrouw
 Middelbeers  di 7 maart  di 9 mei  Ons Mevrouw
 Diessen  di 18 april  di 20 juni  Hercules (Diessen)

Meer informatie over het project is te vinden op www.brabant.nl/N395. Ook kunt u zich daar aanmelden voor de digitale nieuwsbrief.

Zie ook

Links naar (1)

Open Links Sluit Links

Contacten (1)

Open Links Sluit Links

Reageer

Vul hier uw reactie in
  • Anti-spamvraag: 1+2=?

Reactiespelregels

  • velden die zijn voorzien van een * zijn verplicht;
  • Uw reacties op artikelen op deze site zijn meer dan welkom, maar we verwijderen reacties die kwetsend, onnodig grof of beledigend zijn;
  • Wij tonen uw mailadres niet, maar gebruiken dit uitsluitend om u eventueel rechtstreeks te antwoorden.